Transport België

Hoewel België voor ons gevoel om de hoek ligt, is het toch nog een behoorlijke afstand, zeker als je naar het zuiden moet. Daarom zijn we van groupagezending.nl van alle gemakken voorzien om er toch zo snel mogelijk te komen.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Juist omdat we vlot zijn, zijn we ook voordelig en betaalbaar bij groupagezending.nl. Bij groupagezending.nl kun je als ondernemer je goederen laten vervoeren naar de klant, waar dan ook in België, maar je kun took de door jou gewenste goederen laten ophalen bij onze zuiderburen.

Land

Voor de meeste mensen is België meer een land om doorheen te reizen. Maar het heeft zoveel te bieden. De steden, het platteland, het heerlijke eten en de unieke gebouwen. In bepaalde opzichten is dit land ook voordeliger dan Nederland. Bepaalde vlaamse gerechten of lekkernijen, maar ook gebruiksgoederen als spullen voor de babykamer. Niet voor niets is handel belangrijk met onze zuiderburen, bij groupagezending.nl hebben we dat ook goed begrepen.

Service en prijs

Onze prijzen zijn net als onze service, precies op maat. Wij verstrekken vooraf een overzichtelijke offerte waaruit u kunt opmaken dat we geen zakkenvullers zijn. De afstand per km en per lading, dat is wat je betaalt, geen onaangename verrassingen achteraf! Wat het grootste verschil is met de concurrenten dat je wel to 30% moet besparen!

Dit gaat gelukkig niet ten koste van de kwaliteit van de service, integendeel. Wij verlangen van onze medewerkers dat ze snel en effectief werken. De kortste route nemen, de geadresseerde laten tekenen voor ontvangst, op tijd zijn en niet te vergeten, volledig betrouwbaar! Privacy is iets wat wij kunnen garanderen, voor 100%.

Wie contact met ons opneemt, heeft snel een reactie, eveneens snel een overzichtelijke offerte.

Vanwege onze beschikbaarheid kunnen wij tevens het tijdstip afspreken dat voor u handig is. Geen uren wachten op een mogelijke bezorging of indien u via ons wilt verzenden. Wij staan op het afgesproken tijdstip voor de juiste deur met de juiste verzending en het juiste vervoer.

Spoedkoerier

Hoewel we snel werken en je bestelling of verzending binnen enkele uren ter plaatse zijn, is onze dienst niet echt als spoedkoerier. Hiervoor zijn andere mogelijkheden, als je echt bijzonder veel haast hebt, een koerier die het binnen een half of heel uur kan bezorgen.

Ontdek de veelzijdigheid en het voordeel van groupagezending.nl. Als ondernemer, klant of zzp-er, iedereen kan gebruik maken van deze perfecte vervoerservice en profiteren van onze betaalbare werkwijze. Vraag daarom snel informatie aan! Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in België