Transport Denemarken

Transport Denemarken

Voordeel en kwaliteit gaan hand in hand bij groupeagezending.nl. Doordat wij veel ervaring hebben, goede contacten in Denemarken met specialisten op vervoersgebied, is het transport van het artikel of product dat je wilt verkopen, in de allerbeste handen!

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Denemarken, een onderdeel van Scandinavië, dat aan Duitsland vast zit. Daarom hoeft er niet over het water vervoerd te worden, dat scheelt in tijd en kosten. De professionaliteit, het tempo en het voordeel is een unieke combinatie, kenmerkend voor groupagezending.nl.

Besparing

Bedenk eens wat we voor jouw bedrijf, voor jou als ondernemer of zzp-er kunnen betekenen. Behalve de kwaliteit kan het een besparing opleveren van 30%. Welke ondernemer zegt hier nee tegen?

De klantenkring is uiteraard zo belangrijk, dichtbij of ver weg. Iedereen heeft overal recht op de beste service. De klanten willen eenvoudig de artikelen onbeschadigd ontvangen, op de juiste wijze en het juiste tijdstip.

De juiste service als het gaat om het vervoer van de kostbare ladingen, stelt elke klant, groot of klein, tevreden. Denemarken klinkt ver weg, wellicht, maar niet voor groupagezending.nl. Het vervoer kan over land, de beste routes worden gekozen net als de juiste vervoersmiddelen. Wij vervoeren in alle opzichten grenzeloos. Met de truck kunnen we wel 10 pallets vervoeren, maar voor minder gaan wij uiteraard ook op pad.

Vanwege onze beschikbaarheid kunnen wij tevens het tijdstip afspreken dat voor u handig is. Geen uren wachten op een mogelijke bezorging of indien u via ons wilt verzenden. Wij staan op het afgesproken tijdstip voor de juiste deur met de juiste verzending en het juiste vervoer.

Meer dan enkele uren zijn niet nodig om alles op de plaats van bestemming te krijgen. Vaste laad- en lostijden zijn vanzelfsprekend, zo weet je precies waar je aantoe bent!

Betrouwbaar en professioneel

Oneffenheden komen vrijwel niet voor bij de service. Alles en iedereen is betrouwbaar en een specialist op het transport gebied. Wij kunnen tot 10 palletten vervoeren, wat uiteraard meer dan voldoende is.

Het begint al bij het begin, bij het opnemen van contact. Binnen no time heb je antwoord en tevens een offerte. De offerte is duidelijk en verandert absoluut niet, alles is vooraf vastgesteld, qua prijs, tijden en plaatsen.

Dankzij ons goede netwerk dat door heel Europa reikt, hebben we overal professionals zitten, tevens in Denemarken. Zo zijn ook wij als

Het is een land waarvan de meesten de taal niet eens kennen, maar ze spreken ook uitstekend Engels en Duits, dus het communiceren is geen probleem, niet voor de ondernemers met de klanten, maar ook met onze vervoersservice.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Denemarken

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.