Transport Duitsland

Transport Duitsland

Heb je reeds gehoord over groupagezending.nl of nog niet? Het is zeker de moeite waard om je erin te verdiepen. Een eigentijdse wijze van vervoer, met de ouderwetse betrouwbaarheid. Groupagezending.nl bezorgt door heel Europa, dus ook bij onze oosterburen! In dit hele grote land met wereldsteden, traditionele kleine dorpjes, afgelegen gebieden, niets is onmogelijk bij groupagezending.nl

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Halen en brengen

Je wilt als ondernemer of klant iets verzenden of bestellen. Doe het dan bij groupagezending.nl, omdat je dan van vele zaken verzekerd ben. Ten eerste van betrouwbaarheid, omdat de bestellingen op de gewenste tijden en plaatsen worden afgehaald of –geleverd. De laad- en lostijd is namelijk gegarandeerd. Een betere service dan die van groupagezender.nl is niet mogelijk, in geen enkel opzicht!

Ten tweede de goede manier van communiceren. Met onze collega’s in Duitsland, met jou als client (bij ons is een client een mens en geen nummer), met de zender of ontvanger. Last but not least: de prijs. Bij ons ben je gegarandeerd van de allerbeste prijs/kwaliteit verhouden. Het is zelfs mogelijk om te besparen

Binnen enkele decennia heeft deze koeriersdienst zich ontwikkeld tot een modern koeriersbedrijf, een partner van alle bedrijven en particulieren op het gebied van transport en logistiek. Groupagezender.nl kent ook in Duitsland in alle opzichten de weg.

 

Allerlei goederen

Zelden is een pakket te klein of te groot voor ons, tot 10 europallets kunnen we het meenemen. De trucks zijn in goede staat en overal op voorbereid. Alles blijft veilig bewaard dankzij de beste werkwijze van groupagezending.nl.

Of het groot is of klein, zwaar of licht, vrijwel alles kan mee, mede dankzij de laadklep. Ons personeel is ervaren en professioneel.

Korte tijdsperiode

Bij groupagezender.nl zijn we geen officiële spoedkoerier, hiervoor zijn andere bedrijven. Maar de snelheid is gegarandeerd, zelfs al is het helemaal in het uiterste oosten, (Dresden bijvoorbeeld), dan nog hebben we niet meer nodig dan een overzichtelijk aantal uren, zeker niet meer dan een dag of nacht. Bovendien kun je via ons ‘track and trace’ systeem volgen, zodat je weet waar je bestelling of verzending zich bevindt.

Zo houden we het contact met onze oosterburen goed en zelfs vruchtbaar.

Klantenkring

Deze is reeds ruim, maar er kan altijd nog meer bij uiteraard. Wij reageren snel op het contact dat opgenomen wordt, per telefoon, e-mail of het invulformulier van onze website. Alle informatie, ook de offerte, wordt gratis en vrijblijvend verstrekt. Daarom staat niets je in de weg om snel gebruik te maken van de service van groupagezending.nl.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Duitsland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.