Transport Finland

Transport Finland

Finland is een prachtig land, nog zoveel meer dan gewoon een onderdeel van Scandinavië. De ongerepte natuur, de kilte in de winter, de warme zomer maken dit land zo uniek. In Finland weten ze net zo goed wat hard werken is, goede service en betrouwbaarheid. Dus als je als ondernemer klandizie hebt in Finland, wil je daar uiteraard het beste voor geven. Maak daarom gebruik van de betaalbare serviced van groupagezending.nl.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Gespecialiseerd en ervaren

Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers. Wie voor groupagezending.nl kiest gaat zeker besparen in vergelijking met concurrenten, zelfs tot 30%. Bij groupagezending.nl weten we hoe voordeel en de beste service samen kunnen gaan.

Naar Finland gaan is geen enkel probleem, dit gaat meestal bijzonder vlot, het hoeft slechts enkele uren te duren, meer niet. Op het door jou gewenste tijdstip kan er worden opgehaald en op het door de klant gewenste tijdstip woden afgeleverd.

Maximaal           

10 europallets voor de trailor, dat is het haalbaarste, dus meer dan genoeg voor je bedrijf en je klanten. Alles in een keer, dat past bij onze efficiënte stijl van werken.

Wij gaan groupagezending.nl gaan voor het maximale in alle opzichten, de grootte van de vrachtwagens, de maximale kosten besparing, de maximale snelheid en dit zie je al in het begin. Deo een aanvraag op onze website en binnen een half uur heb je reeds een offerte! Geen ingewikkeld gedoe als het gaat om het opstellen ervan, het is in begrijpelijke taal voor iedereen.

Er is geen sprake van kleine lettertjes, geen onaangename verrassingen vooraf. Dit is werkelijk het kenmerkende van groupagezending.nl

Uitstekend netwerk

Het beste voor jouw bedrijf, het beste voor de klanten, dat is wat we we bij groupagezening.nl te bieden hebben. Geld besparen en een goede service en zo snel mogelijk van deur tot deur.

Wij hebben contacten met de vervoer specialisten in Finland, dankzij onze uitstekende communicatie.

Hoewel Finland bepaald niet dichtbij ligt, is voor groupagezending.nl nooit een afstand tever, zelfs niet als de bestemming over de zee ligt. Geen berg is voor ons te hoog, zee te diep en geen weg onbegaanbaar. Wij zijn overal op voorbereid, op duisternis, op kou en sneeuw, allerlei zaken die in de winter bij Finland horen. Daarom, kies het beste voor je klanten en voor je portemonnee, door in zee te gaan met groupagezending.nl

Ontdek snel wat we voor jou als ondernemer kunnen doen en besparen tegelijk. Hartelijk welkom als nieuwe klant. Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Finland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.