Transport Frankrijk

Transport Frankrijk

Het land van zon en wijn, een favoriete vakantiebestemming van vele Nederlanders. Met prachtige steden, mooie natuurgebieden, hoge bergen en niet te vergeten, lekker eten en drinken. Niet voor niets kiezen vele Nederlanders dit land voor hun vakantiebestemming, voor de zomer, maar ook de winter.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

De diversiteit, maar ook de kracht van dit land is terug te vinden bij groupagezending.nl. Dag en nacht zijn we beschikbaar om op pad te gaan, binnen Europa. Daarom is onze service in ons werelddeel in alle opzichten grenzeloos.

Diverse afstanden

Frankrijk is helemaal niet zo ver, daarom kan een bestelling of vezending al binnen enkele uren op de juiste locatie zijn. Zeker als het gaat om Noord-Frankrijk. Maar gelukkig gaat groupagezending.nl ook naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Oost of west, het maakt allemaal niets uit bij groupagezending.nl.

Informatie

Laten we eens iets vertellen over onze service. Wij werken vlug en vertrouwd, degelijk en op eigentijdse wijze. Door kennis, ervaring en met contacten met professionele mensen in Frankrijk, komt het allemaal heel snel voor elkaar.

Daarom hebben we het juiste netwerk, ook in Oost-Europa, de snelste verzending (hoewel het officieel geen spoedkoerier is) gaat het zo snel mogelijk, nogmaals, binnen enkele uren.

Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers. De veelzijdige en flexibele service van de groupagezending.nl maakt het voor iedereen aantrekkelijk om er gebruik van te maken. De korting kan oplopen tot 30%. Dat moet elke zender en/of ontvanger als muziek in de oren klinken. Frankrijk heeft zoveel unieke zaken, dat het zeer de moeite waard is om deze in Nederland te halen, maar andersom ook. Er is ongetwijfeld een markt voor Nederlandse producten.

Voor iedereen die niet van wachten houdt, of voor wie het lastig is om door het drukke verkeer en in volle parkeergarages zelf alles op te halen, of te gaan verzenden, wij gaan van deur tot deur. Informeer gratis en vrijblijvend naar onze mogelijkheden en de offertes. Er gaat een nieuwe wereld open voor iedereen die gebruik maakt van groupagezending.nl.

Klantenkring

Hopelijk behoor je zelf binnenkort tot onze klantenkring, eenmalig of veelvuldig, iedereen is welkom om alles aan te vragen, van informatie tot en met offertes, geheel gratis en vrijblijvend! Wacht daarom niet langer, bezoek snel onze website.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Frankrijk

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.