Transport G鰐eborg

Transport G鰐eborg

De belangrijke havenstad van Zweden, tegenover Denemarken, over het relatief klein stuk zee, wordt veel heen en weer gevaren tussen deze twee landen. Daarom kan ook groupage.nl er uitstekend leveringen doen.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Zweeds voedsel zoals de gehaktballetjes en zoetigheden, zijn populair in Nederland, maar de meubels niet minder! Andersom is er in Zweden tevens belangstelling voor onze producten. Dus, als ondernemer, is G鰐eborg een prima plaats voor het laden en lossen. Bij groupagezending.nl maken we daar gretig gebruik van.

De term groupage

Hiervoor zijn diverse definities. Het kan gaan over kleinere eenheden die gecombineerd worden, tot grotere eenheden. Dus als je relatief kleinere verzendingen hebt die je waar dan ook naartoe wilt laten transporteren, ben je voordeliger uit met groupage. Je deelt namelijk de vrachtwagen met andere ondernemers, wiens goederen worden getransporteerd. Ofwel een gecombineerde vorm van vervoer, is het interessant voor het bedrijf en de klant om dit principe toe te passen. Het principe is feitelijk eenduidig, je huurt bij wijze van spreke een deel van een truck of vrachtwagen.

Allerlei goederen

Zelden is een pakket te klein of te groot voor ons, tot 10 europallets kunnen we het meenemen. De trucks zijn in goede staat en overal op voorbereid. Alles blijft veilig bewaard dankzij de beste werkwijze van groupagezender.nl.

Of het groot is of klein, zwaar of licht, vrijwel alles kan mee, mede dankzij de laadklep. Ons personeel is ervaren en professioneel.

Korte tijdsperiode

Bij groupagezender.nl zijn we geen officiële spoedkoerier, hiervoor zijn andere bedrijven. Maar de snelheid is gegarandeerd, zelfs al is het helemaal in het uiterste oosten, (Dresden bijvoorbeeld), dan nog hebben we niet meer nodig dan een overzichtelijk aantal uren, zeker niet meer dan een dag of nacht. Bovendien kun je via ons ‘track and trace’ systeem volgen, zodat je weet waar je bestelling of verzending zich bevindt.

Zo houden we het contact met onze oosterburen goed en zelfs vruchtbaar.

Klantenkring

Deze is reeds ruim, maar er kan altijd nog meer bij uiteraard. Wij reageren snel op het contact dat opgenomen wordt, per telefoon, e-mail of het invulformulier van onze website. Alle informatie, ook de offerte, wordt gratis en vrijblijvend verstrekt. Daarom staat niets je in de weg om snel gebruik te maken van de service van groupagezending.nl.