Transport Ierland

Transport Ierland

Omdat groupagezending.nl geen grenzen kent binnen Europa, niet over land en over zee, hebben wij een uitstekend netwerk in Ierland. Dit land heeft een eigen identiteit en is niet zomaar een eiland bij Engeland/Schotland. Ierland is een prachtig land, mooie steden en natuurgebieden die uniek zijn in Europa, niet te vergelijken met andere landen. De wegen zijn daar ook begaanbaar, daarom bezorgen we alles op elke plek in Ierland, of we halen het juist op!

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

In Ierland zijn unieke producten, een unieke industrie, unieke gebouwen en natuurgebieden, daarom hebben we daar ook eigen contacten als het gaat om verzendingen. Groupagezending.nl heeft de beste betaalbare service als het gaat om goederenvervoer. Het kan zelfs over verhuizingen gaan, van en naar Ierland.

Divers

Omdat Ierland inderdaad unieke (voedsel)producten heeft en andere mooie goederen, is het de moeite waard voor een ondernemer om deze aldaar te bestellen. Andersom kan het uiteraard ook. Of je wilt als particuliere klant bestellen of verzenden, dat is uiteraard eveneens mogelijk. Groupagezending.nl biedt een uitstekende service. Betrouwbaar en veilig, dat zijn de woorden die de service van groupagezending.nl typeren.

Tot 10 europallets nemen wij het mee, dat moet meer dan genoeg zijn. Zo divers is de service van groupagezending.nl.

Onze klantenkring is eveneens divers. Niet alleen grote bedrijven doen een beroep op onze service. Grote of middelgrote bedrijven, maar ook zzp’ers en niet te vergeten particuliere klanten.

Besparing

Jazeker, dat garanderen wij van groupagezending.nl. Juist door onze werkwijze, die efficient is en betrouwbaar, kun je bij ons tot zelfs 30% besparen. Zeker voor ondernemers is onze service bijzonder interessant. De unieke producten van dit mooie land, die overal een bepaalde sfeer kunnen brengen, zijn vervoerbaar, op een betaalbare wijze. Ook voor de particuliere klant of zzp-er.

Onze prijzen zijn net als onze service, precies op maat. Wij verstrekken vooraf een overzichtelijke offerte waaruit u kunt opmaken dat we geen zakkenvullers zijn. De afstand per km en per lading, dat is wat u betaalt, geen onaangename verrassingen achteraf! U kunt zelfs gratis offertes aanvragen vooraf die u tot niets verplichten.

Wij verlangen van onze medewerkers dat ze snel en effectief werken. De kortste route nemen, de geadresseerde laten tekenen voor ontvangst, op tijd zijn en niet te vergeten, volledig betrouwbaar! Privacy is iets wat wij kunnen garanderen, voor 100%.

Geen spoed, wel snel

Inderdaad, groupagezending.nl is geen spoedkoerier, maar wel een snelle! Door de juiste netwerken hoeft het niet langer te duren dan een of enkele dagdelen. Vlugger is feitelijk niet mogelijk, zo eenvoudig is het.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Ierland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.