Transport Noorwegen

Transport Noorwegen

Noorwegen, een mooi land met ongerepte natuur, met hoge bergen en diepe meren. Juist de rust en de lage bevolkingsdichtheid maken dit land aantrekkelijk.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Het grootste deel van Noorwegen bestaat uit vasteland, maar er zijn tevens vele (schier)eilanden. Gelukkig is voor groupagezending.nl alles altijd bereikbaar. Door berg en dal, maar zelfs over het water, van de kwaliteit van groupagezending.nl kun je altijd op aan!

Hoewel het aantal inwoners van dit land relatief laag is, heeft het land alles wat je nodig hebt en meer dan dat. Door de juiste routes te bewandelen en goede communicatie hebben we gespecialiseerde verzenders gevonden, met wie we in nauw contact staan.

De vervoerders en de trucks van groupagezending.nl zijn overal op voorbereid, ook als het gaat om vervoer over het water, over hoge bergen, door lage dalen, met regen, sneeuw en in een land waar het vroeg donker is, of juist lang licht.

Snel en besparend

Noorwegen is niet het einde van de wereld, hoewel dit wel regelmatig wordt gedacht door een aantal mensen. Kies het beste en voordeligste voor je bedrijf, zelfs al ben je zzp-er, ook voor jou is er voordeel te halen bij groupagezending.nl.

Met de beste routes kan het in enkele uren op het juiste adres worden afgeleverd. Onze trailors zijn groot en kunnen zelfs to 10 europalletten meenemen. Maar minder is uiteraard ook mogelijk, het is zeker de moeite waard om ook kleinere verzendingen mee te geven, de kwaliteit en het voordeel           is er niet minder om.

Inmiddels hebben wij vaste klantenkring, die dagelijks groter wordt. Dit kunnen bedrijven zijn, overheidsinstellingen  maar ook particulieren. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing.

Geen gedoe met prijzen en offertes, u betaalt per grootte een vaste km prijs. Die wordt achteraf niet hoger en is volkomen rechtmatig berekend. Zo blijft het overzichtelijk, voor zowel u als voor de koerier Emmen. Wij kennen de snelste en beste routes, hebben zuinige voertuigen, waardoor ook nog aandacht is voor het milieuaspect.

Spoedzending

Hoewel het tempo hoog ligt en zeker naar Noorwegen niet meer dan enkele uren bedraagt, kunnen we niet spreken van een spoedzending. Hiervoor zijn weer andere bedrijven beschikbaar. Maar toch, onze service is vlot en je kunt rekenen op de juiste tijden.

Hoe dan ook, tijdwinst en besparing, dat is wat je tegenkomt bij groupagezending.nl. Bespaar tot 30%! Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, nogmaals, het gaat om enkele uren als er een zending naar Noorwegen gaat. Dankzij de juiste contacten komt het allemaal in orde.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Noorwegen

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.