Transport Zwitserland

Transport Zwitserland

Als je aan Zwitserland denkt, denk  je ongetwijfeld eerst aan de pracht en de schoonheid van dit land. Een perfecte zomer– of wintervakantie, het kan allebei in Zwitserland. Maar Zwitserland is nog zoveel meer dan dat, een stabiel land met een goede economie. Daarom is daar veel handel te bedrijven, waar ook de Nederlands bedrijf kan profiteren.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Goederen bestellen in Zwitserland, maar ook verkopen vanuit jouw bedrijf, het is allemaal mogelijk. Geen berg is te hoog, geen dal is te diep voor groupagezending.nl. Er zijn allerlei interessante goederen vandaar om hier te brengen en andersom.

Bij groupagezending.nl ben je aan het juiste adres om je bestellingen van en naar het juiste adres te halen. Bij ons zit je helemaal goed, niet in de laatste plaats vanwege de mogelijkheid tot 30% te besparen!

 Vlotte werkwijze

Vanaf het moment dat je contact opneemt, tot en met de aflevering van de goederen, gaat het snel. Bij groupagezending.nl heb je binnen maximaal 10 minuten een reatie via e-mail, telefoon, het invulformulier of de chat. Binnen een half uur heb je een overzichtelijke offerte, die persoonlijk is, juist daarom werken we zo voordelig. Vlug en voordelig is een perfecte combinatie, die hand in hand gaan bij groupagezending.nl.

Aangepast aan de klant

Uiteraard komt het aan op kwaliteit, vanwege de klantenkring, iedereen wil dat elke klant tevreden is. De service van groupagezending.nl is van A tot Z persoonlijk. Wie contact zoekt met groupagezending.nl krijgt persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte offerte. Wij werken niet met nummers, maar met mensen!

Spoed

Officieel zijn we wel een snelle koerier, maar niet helemaal een bijzondere koerier die specifiek inzet op de zogenoemde ‘last minute’. Slechts binnen enkele uren is zelfs Zwitserland bereikbaar, vanwege onze perfecte netwerk.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Zwitserland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.