Transport Athene

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen

Europallet

Een houtenhok’, met afmeting van 120cm bij 80cm, bestaat uit bovenenonderplanken, tevens uit klossen. Je hoeft niet bang te zijn scherpe hoeken, deze zijn gelukkig afgeschuind. Dankzij de speciale De europallet is sterlgempeg vppr 2000 kilo, meer dan genoeg dus!

Als je een andere omvang wenst voor je product, kan dit uiteraard ook. De mogelijkheden van groupagezending.nl zijn onbegrenst.

Vaste tijden en prijzen

Deze woorden kenmerken de service van groupage.nl. De vooraf verstrekteofferte heeft geen kleine lettertjes of onwelkome verrassingen achteraf. Vraagdaarom een offerte aan, geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen staan vast, de tijden eveneens! Laden en lossen op de juistetijdstippen. Zo is alle service van groupage.nl helemaal op jou aangepast. Datis wat wij  leveren bij groupage.nl, namelijk maatwerk.

Privacy

Alle goederen, verzendingen en de (adres)gegevens worden striktvertrouwelijk behandeld. Alles wordt op het juiste tijdstip en locatieafgeleverd. Wat je ook bestelt of laat bezorgen, het wordt in alle opzichtennetjes afgehandeld, dit hoort bij de accurate stijl van groupagezending.nl.

Goederen

Als het gaat om kleding, bouwmaterialen, houdbare etenswaren of drankflessen, zoals wijn en sterke drank, alles kan met ons mee.

Bijzondere en unieke voorwerpen, alles blijft heel en wordt veilig bewaard enafgeleverd. Grote en zware meubelen, schilderijen, boeken, serviesgoed ennog veel meer, zelden verkopen we ‘nee’.

Contact opnemen

Benader ons via de telefoon, de e-mail, de chat of onze website, bijgroupagezending.nl reageren we altijd snel! We verstrekken binnen 30 minuten een overzichtelijke offerte

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Griekenland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.