Transport Esbjerg

Transport Esbjerg

Geen enkele plaats is te groot, te klein, te ver weg of te dichtbij. Daarom bezorgen we van groupagezending.nl ook in Esbjerg. Wellicht weet je niet waar het ligt, maar wij weten het wel! Wij kennen alle Europese wegen een hebben een netwerk door heel Europa, met uitsluitend vakmensen in dienst.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Esbjerg, gelegen in Denemarken, het mooie schiereiland, ligt vlakbij de zee. Een aantrekkelijke plaats voor toeristen die vooral rust zoeken. Toch is alles heel bedrijvig en is het belangrijk voor groupagezending.nl.

Gerust hart

Laat het inderdaad maar over groupagezending.nl, met een gerust hart. Elke zender of ontvanger, ondernemer, zzp-er of bedrijfsleider gaat voor de beste service voor de beste prijs. Deze twee belangrijke zaken zijn bij groupagezending.nl volkomen in evenwicht.

Besparing

Ben je ondernemer, directeur, eigenaar of zzp-er? Dan wil je ongetwijfeld de beste en de voordeligste verzending. Wij zijn blij je te kunnen melden dat de korting op kan lopen voor 30%! Bedenk eens hoeveel kosten het je zal besparen. Wij willen de klanten net zo tevreden houden als jij, maar daarom gebruik van de betaalbare en kwalitatieve vervoerswijze. Niet voor niets hebben wij inmiddels een grote en diverse klantenkring, die vrijwel dagelijks groeit.

De lading mag tot 10 europallets groot zijn, minder is uiteraard mogelijk. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk met volle vrachtwagens te rijden. Deze zijn bestendig tegen sneeuw, gladheid, duisternis en regen. Een goede trailer is behalve groot genoeg ook veilig, voor de chauffeur en je verzending.

Allerlei goederen

Bouwmaterialen, meubels, drankflessen, electrische apparatuur, zelfs glaswerk. Geef daarom mee wat je wilt verkopen, of koop het in Denemarken en laat het door ons bezorgen. Zo ben je verzekerd van de beste service, voor de beste prijs.

Contact

We beginnen bij het begin, bij jouw aanvraag. Een aanvraag voor een volle truck, tot 10 europallets is mogelijk, maar minder uiteraard ook. Als je als ondernemer contact met ons opneemt, krijg je een snelle reactie en een duidelijke offerte, die je tot niets verplicht.

Betrouwbaar

Last but not least, onze service garandeert de veiligheid en niet te vergeten, privacy. Met zowel de goederen als de gegevens wordt voorzichtig ongesprongen.

Geen spoed, wel snel

Inderdaad, groupagezending.nl is geen spoedkoerier, maar wel een snelle! Door de juiste netwerken hoeft het niet langer te duren dan enkele uren. Vlugger is feitelijk niet mogelijk, zo eenvoudig is het.