Transport Kaunas

Transport Kaunas

Voor wie niet weet waar dit ligt, of in welk land, bij groupagezending.nl weten we het gelukkig wel, in het zuiden van Litouwen. We kunnen voor elk bedrijf of klant alles ophalen of bezorgen, net wat er gewenst wordt. Wij werken met vaste tijden voor het laden en lossen. Daarom is het een goed idee om gebruik te maken van onze service.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Elk bedrijf, groot of klein, wil uiteraard de beste en de voordeligste wijze voor de internationale verzendingen. Het moet elke ondernemer als muziek in de oren klinken om tot 30% te kunnen besparen. Groupagezending.nl maakt het mogelijk. De efficiënte wijze van afhalen en bezorgen maakt het voor iedereen gemakkelijk en voordelig.

Onthoud deze naam, groupagezending.nl. Dankzij het grote netwerk van vervoersbedrijven, de jarenlange ervaring en de specialisten in Letland, is het allemaal mogelijk. Betrouwbaar en voordelig, dat zijn de meest kenmerkende woorden voor onze service.

Wel snel, maar geen spoedtranssport

Door de werkwijze en de proefessionele vervoerders hoeft het niet langer te duren dan enkele uren. Echter, het gaat bij groupagezending.nl niet om spoedverzending. Desodanks, onze mogelijkheden zijn groot, net als onze vervoerswijzen. Zelfs binnen een paar uur kan je bestelling of verzending al worden overgebracht. Lang duurt het nooit, laat staan te lang.

Dag en nacht

Wij gaan bij groupagezending.nl door, ook ‘s nachts! Europa is groot, verzendingen zijn uitermate belangrijk en daarom staan we altijd voor je klaar. Behalve de uitstekende service voor de beste prijs, zijn er nog veel meer voordleen bij groupagezending.nl.

Doe je aanvraag per e-mail, via de website of indien nodig per telefoon, je krijgt binnen een half uur een duidelijke en overzichtelijke offerte. Zo kun je beslagen ten ijs gaan en overwegen of je al dan niet gebruik wilt maken van onze service.

Ontdek het verschil met vele andere vervoersbedrijven, zelden zie je zo’n sterke combinatie als het gaat om kwaliteit en voordeel. Daarom is het voor elke ondernemer aan te bevelen om te ontdekken welke service en besparing we je kunnen geven.

Verzendingen

Er zijn nauwelijks grenzen aan de service van groupagezending.nl, letterlijk noch figuurlijk. De te verzenden producten mogen zelfs to 1500 kg wegen, 10 europallets, het wordt opgehaald en afgeleverd, op vaste tijden. Wij komen onze beloften na. Waar het ook om gaat, breekbare en/of kwetsbare spullen, het wordt veilig en volledig op het jusite tijdstip bezorgd.

Dingen uit handen geven, zoals de belangrijke verzending van producten naar Letland, is vaak lastig. Laat het daarom met een gerust hart over aan de professionaliteit van groupagezending.nl. Voor je gevoel kan een land als Letland ver weg zijn en geen professionaliteit in huis hebben, maar bij groupagezending.nl bewijzen wij het tegendeel.