Transport Kroatië

Transport Kroatië

Een heel bijzonder land met de kenmerkende schoonheid van het oosten van Europa. Enerzijds lijkt de tijd niet stil te staan, anderzijds blijkt het karakteristieke altijd te blijven. Omdat we bij groupagezending.nl door heel Europa gaan, kunnen we zelfs in luttelle uren dit land bereiken, dankzij het perfecte netwerk.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Op eigentijdse wijze bezorgt groupagezending.nl, op het door jou gewenste tijdstip. Een persoonlijke service, dit kenmerkt groupagezending.nl.

Professioneel

Inpakken, inladen, vervoeren naar het juiste adres, is vakwerk. Daarom hebben wij uitsluitend vakmensen in dienst. Per verzending en de afstand bepalen wij wat met welk voertuig wanneer en hoe vervoerd wordt. Wij maken gebruik van vrachtwagens, maar ook van fietsen! Elke bezorging voor 100% op maat, in alle opzichten.

Privacy

Wij garanderen privacy en kunnen met een modern systeem extra vertrouwelijke verzendingen nog meer beveiligen, zodat u met een gerust hart alles aan onze professionele, betrouwbare en deskundige koeriersdienst over kunt laten. Geen zorgen over verkeerde bezorgingen, achteraf hoge prijzen, schenden van privacy, dit zijn zaken die in ons systeem niet voorkomen.

Geen spoed maar snel

Er wordt altijd gestreefd om allees binnen enkele uren(!) op de juiste locatie te halen of af te leveren. Officieel kan groupagezending.nl zichzelf geen spoedkoerier noemen. Gaat het om een verzending die wel binnen een half of heel uur ter plaatsen moet zijn, dan zijn er alternatieven.

Aan de andere kant is haastige spoed zelden goed, ook aan dit gegeven moeten wij denken. Door het tempo in evenwicht te houden met de lading, is het veilig en voordelig tegelijk.

Slechts

Veel/zwaar

Het maakt niet uit, met vrachtwagens die 10 europallets aankunnen. Als er bijzondere omstandigheden zijn zoals hagel, duisternis en/if sneeuw, wij komen er wel.

Daarbij komt nog dat een locatie nooit  onbereikbaar is voor ons. Wij hebben altijd uitstekende netwerken, door heel Europa die voor de juiste routes zorgen en niet te vergeten, met uitsluitend vakkoeriers in dienst.

Meubels, zand- of zoutzakken, gevulde wijnflessen, alles komt op de juiste wijze op de juiste plek.

Contact

Neem contact op met groupagezending.nl, op jouw wijze en op jouw tijdstip. Nogmaals, we passen alles volledig aan elke klant, omdat alle bedrijven en ondernemers dat zijn! Tijdwinst en besparing, dit zijn de kernwoorden van de service van groupagezending.nl