Transport Liepāja

Transport Liepāja

Een kustplaats van Litouwen, in Oost-Europa, daar ligt Transport Liepāja aan de Baltische zee. Net als alle andere plaatsen in Europa, is deze ook te bereiken voor groupagezending.nl.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Groupagezending.nl komt overal en brengt alles naar de juiste klant, op de juiste wijze.

Wij zijn bereikbaar en beschikbaar, op elk door jou gewenst moment. Of je directeur bent, eigenaar, ondernemer, zzp-er of als werknemer de taak heeft om alles naar de juiste klant te zenden, voor iedereen hebben wij bij groupagezending.nl alles wat je nodig hebt.

Estland, het mooie land in noordoost Europa, is voor ons gemakkelijk te bereiken, net als elk andere land in Europa. Het maakt echter niets uit voor ons of het wel of geen E.U. lid is. Wij komen er, door de zee, over bergen en leveren alles netjes af bij de juiste klant.

Onze service bewijst dat Estland geen achtergelegen en –gebleven gebied is, integendeel. Ook daar hebben we de juiste contacten om alles op de gewenste dagen en tijden af te leveren.

Actie

We beginnen bij het begin, bij jouw aanvraag. Een aanvraag voor een volle truck, tot 10 europallets is mogelijk, maar minder uiteraard ook. Als je als ondernemer contact met ons opneemt, krijg je een snelle reactie en een duidelijke offerte, die je tot niets verplicht.

Hoewel we geen spoedzending doen, gaat het absoluut snel. Naar Estland hoeft het zeker niet langer te duren dan een half etmaal, minder zelfs. De beste contacten met de meest gespecialeerde krachten in Estland zorgen ervoor dat alles zowel snel maar tevens accuraat gebeurt.

Tevreden

Met behulp van de service van groupagezending.nl houd je zowel je bedrijf als de klant tevreden. De persoonlijke en betrouwbare service houdt de klant zeker tevreden, maar ook de besparing die op kan lopen tot 30% kan oplopen! Bij groupagezending.nl denken we overal aan, zeker aan de besparing.

Wij zijn erop uit om iedereen, de zender en ontvanger content te maken, daarin zit de kracht van groupagezending.nl. Daarom heb je alle reden om onze website eens goed te bekijken en contact op te nemen.

Offerte

Vraag daarom gratis en vrijblijvend om meer informatie en een offerte. Vergelijk groupagezending.nl eens met andere vervoersbedrijven en kom zelf tot de conclusie wat het snelste en voordeligste is, vast en zeker groupagezending.nl.

Zo kun je ontdekken hoeveel je bedrijf, groot of klein, kan besparen qua kosten en winnen qua service en tijd. We heten elke nieuwe klant dan ook van harte welkom bij groupagezending.nl.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Letland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.