Transport Ljubljana

Transport Ljubljana

Een mooie naam voor een mooie stad, in Oost-Europa, waar echt niet altijd kommer en kwel is. Het land Slovenië is weliswaar niet groot, maar heeft wel een strategische waarde.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Oost-Europa heeft een rijkdom als het gaat om de natuur en de cultuur. Artikelen en goederen waar het westen in geїnteresseerd is, maar andersom is er zeker interesse in westerse goederen. Bij groupagezending.nl kunnen we van alles en nog wat vervoeren, food en non-food. Groot of klein, licht of zwaar, laat het maar over aan groupagezending.nl!

Vlotte werkwijze

Vanaf het moment dat je contact opneemt, tot en met de aflevering van de goederen, gaat het snel. Bij groupagezending.nl heb je binnen maximaal 10 minuten een reatie via e-mail, telefoon, het invulformulier of de chat. Binnen een half uur heb je een overzichtelijke offerte, die persoonlijk is, juist daarom werken we zo voordelig. Vlug en voordelig is een perfecte combinatie, die hand in hand gaan bij groupagezending.nl.

Spoed

Officieel zijn we wel een snelle koerier, maar niet helemaal een bijzondere koerier die specifiek inzet op de zogenoemde ‘last minute’. Slechts binnen enkele uren is zelfs Portugal bereikbaar, vanwege onze perfecte netwerk. Wij hebben bij groupagezending.nl alles op een rijtje, de routes, maar ook gespecialiseerde koeriers in elk land van Europa.

Klantvriendelijk

Dit is een van de belangrijkste kernmerken van groupagezending.nl. Bij ons is een klant een mens, geen nummer. Wij respecteren de eigenheid van jouw wensen en behoeften. Waar het ook naartoe moet of waar het ook vandaan moet komen, het komt voor elkaar, dat is gegarandeerd.

Neem gratis en vrijblijvend contact op en informeer naar onze mogelijkheden. Per telefoon, e-mail of het invulformulier op onze website. Word ook klant bij groupagezending.nl en bespaar veel geld!

Wie contact met ons opneemt om goederen te verzenden of juist te ontvangen, heeft snel een reactie en binnen een half uur een offerte. Deze is gratis en vrijblijvend. Zo heb je de tijd en de mogelijkheid dit te vergelijken met andere aanbiedingen en tot een conclusie te komen, zelf je keus te maken.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Slovenië

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.