Transport Nederland

Transport Nederland

In ons relatief klein land, is het uitermate bedrijvig en gaat alles dag en nacht door. Daarom is groupagezending.nl dan ook altijd beschikbaar. Groupagezending.nl bezorgt door heel Europa, Noord, Zuid, Oost en West. Over land, maar ook over zee. Daarom gaan veel bedrijven zo graag met ons in zee, omdat wat ze te leveren hebben in het buitenland, maar ook het binnenland. Het kan allemaal in een moeite door.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Over ons

Wij werken vlug, veilig en voordelig. Behalve dat werken wij ook uitermate nauwkeurig. Zelden loopt een bezorging verkeerd af.

Omdat wij alles voorhanden hebben, kunt u ook werkelijk alles verzenden. Van de personen auto tot en met een kleine vrachtwagen, daarom kunnen wij kleine pakketten tot en met grote en zware meubels of andere zaken vervoeren.

Onze klantenkring is breed. Van bedrijven die artikelen voor gehandicapten verkopen tot en met kleine particulieren, van verhuisbedrijven tot en met zzp’ers, allemaal maken ze met plezier en tevredenheid gebruik van onze perfecte service.

Efficiënt

Wij proberen telkens onze service te verbeteren door sneller te gaan bezorgen. Geen adres is voor ons te moeilijk te vinden, wij komen echt overal. In grote appartementencomplexen tot afgelegen vrijstaande huizen. Op vakantie bestellen of verzenden ? Dat kan ook, wij leveren het graag in uw bungalow of camping af en halen ook de bestellingen op. Als het gaat om artikelen die opgeslagen worden, kunnen wij deze ook vinden. Zo bent u verzekerd van een veilig en vertrouwd vervoer voor alle kostbare spullen.

Voordelig

Wat bijzonder interessant is voor menig ondernemer, is dat je bij groupagezending.nl tot 30% kunt besparen. Daarom is het zeker de moeite waard om je als zender of ontvanger in onze mogelijkheden te verdiepen.

Tevreden

Met behulp van de service van groupagezending.nl houd je zowel je bedrijf als de klant tevreden. De persoonlijke en betrouwbare service houdt de klant zeker tevreden, maar ook de besparing die op kan lopen tot 30% kan oplopen! Bij groupagezending.nl denken we overal aan, zeker aan de besparing.

Wij zijn erop uit om iedereen, de zender en ontvanger content te maken, daarin zit de kracht van groupagezending.nl. Daarom heb je alle reden om onze website eens goed te bekijken en contact op te nemen.

Offerte

Vraag daarom gratis en vrijblijvend om meer informatie en een offerte. Vergelijk groupagezending.nl eens met andere vervoersbedrijven en kom zelf tot de conclusie wat het snelste en voordeligste is, vast en zeker groupagezending.nl.

Zo kun je ontdekken hoeveel je bedrijf, groot of klein, kan besparen qua kosten en winnen qua service en tijd. We heten elke nieuwe klant dan ook van harte welkom bij groupagezending.nl.