Transport Prešov

Transport Prešov

Bij groupagetransport.nl kunnen we alls vinden, ook deze mooie plaats Prešov, in Slowakije. Oost-Europa heeft een rijkdom als het gaat om de natuur en de cultuur. Artikelen en goederen waar het westen in geїnteresseerd is, maar andersom is er zeker interesse in westerse goederen. Bij groupagezending.nl kunnen we van alles en nog wat vervoeren, food en non-food. Groot of klein, licht of zwaar, laat het maar over aan groupagezending.nl!

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Groupage zending, wellicht ben je nog niet (helemaal) bekend met deze term. Een truck kan 10 europallets hebben, dat is een bijzonder grote hoeveelheid. Heb je er slechts 5 of nog minder nodig om te bestellen of bezorgen? Dan is groupage zending een uitkomst. Je hoeft dus geen hele vrachtwagen af te huren, je betaalt per europallet. Daarom is groupagezending.nl zo voordelig en kun je besparen tot 30%!

Overal in Europa

Wij gaan over bergen en door dalen, over de zee indien dit noodzakelijk is. Bij groupagezending.nl zijn we overal op voorbereid, ook op bijzondere plaatsen en bijzondere (weers) omstandigheden.

Door heel Europa heeft groupagezending.nl een netwerk, voor, bestaande uit specialistische vervoerders. Dat is de reden van ons snelle werken en tevens onze efficiency. Zoek daarom niet verder naar de juiste internationale koerier, dat is groupagezending.nl.

Europallet

Een houten ‘hok’, met afmeting van 120cm bij 80cm, bestaat uit boven- en onderplanken, tevens uit klossen. Je hoeft niet bang te zijn scherpe hoeken, deze zijn gelukkig afgeschuind. Dankzij de speciale

Als je een andere omvang wenst voor je product, kan dit uiteraard ook. De mogelijkheden van groupagezending.nl zijn onbegrensd.

Vaste tijden en prijzen.

Deze woorden kenmerken de service van groupage.nl. De vooraf verstrekte offerte heeft geen kleine lettertjes of onwelkome verrassingen achteraf. Vraag daarom een offerte aan, geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen staan vast, de tijden eveneens! Laden en lossen op de juiste tijdstippen. Zo is alle service van groupage.nl helemaal op jou aangepast. Dat is wat wij  leveren bij groupage.nl, namelijk maatwerk.

Overal

Elk land, elke stad en elke andere plaats heeft altijd iets eigens, waardoor het uniek is. Daarom is het zo belangrijk om echt overal te komen, ook in kleine en afgelegen plaatsen. Zoals we de wijn uit Frankrijk halen, de ollijfolie uit Griekenland en meubels uit Scandinavië, zijn omgekeerd vele Hollandse producten weer populair.

Zeevrachten zijn ook mogelijk, daar ontkom je niet aan binnen Europa, zo flexibel is groupagezending.nl.

Ruimte delen

Dat is inderdaad het voordeel van groupagezending.nl. Een kleine verzending hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Groupage houdt namelijk in dat kleine eenheden worden samengebracht tot grote eenheden. Zo blijft alles overzichtelijk, niet in de laatste plaats op financieel gebied.

Goederen

Als het gaat om kleding, bouwmaterialen, houdbare etenswaren of drankflessen, zoals wijn en sterke drank, alles kan met ons mee.

Bijzondere en unieke voorwerpen, alles blijft heel en wordt veilig bewaard en afgeleverd. Grote en zware meubelen, schilderijen, boeken, serviesgoed en nog veel meer, zelden verkopen we ‘nee’.

Contact opnemen

Benader ons via de telefoon, de e-mail, de chat of onze website, bij groupagezending.nl reageren we altijd snel! We verstrekken binnen 30 minuten een overzichtelijke offerte

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Slowakije

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.