Transport Salzburg

Transport Salzburg

Misschien wel de mooiste stad van heel Oostenrijk. De bakermat van cultuur, de geboorteplaats van een bekende componist en prachtige gebouwen.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Besparing

Jazeker, je leest het goed, besparen tot 30%! Zo houden we bij groupagezending alles in evenwicht, verzendbaarheid, betaalbaarheid, voor iedereen, ook voor de zzp-er. Zoek daarom niet verder dan groupagezending.nl.

Vakwerk bij groupagezending.nl

Inderdaad, bestellen en bezorgen is vakwerk, daarom hebben wij bij groupagezending.nl uitsluitend vakmensen in dienst. Niet alleen hier, maar door heel Europa, daarom gaat bij ons de bezorging ook zo snel! Door heel Europa, over grenzen en zeeën, alles komt op de juiste plaats terecht. Daarom is het aantal klachten bij groupagezending.nl minimaal!

Een professionele wijze van bezorging, dat is wat jouw bedrijf, groot of klein, nodig heeft. Jij wilt jouw klanten tevreden houden, wij van groupagezending.nl eveneens! Zo helpen wij alles en iedereen in Europa, in Nederland in de Benelux, Scandinavië, Duitsland, Spanje en Frankrijk en uiteraard ook Oost-Europa.

Wederzijds voordeel

Besparen tot 30%, wie wil dat niet? Zo is het een voordeel voor beide kanten, de aanbieder en de ontvanger. Aan twee kanten van de Noordzee kan men tevreden zijn, dankzij groupagezending.nl. Daarom is deze sevice bijzonder aantrekkelijk, voor elk bedrijf, groot of klein, ook voor de zzp-er.

Door de werkwijze en de professionele vervoerders hoeft het niet langer te duren dan enkele uren. Echter, het gaat bij groupagezending.nl niet om spoedverzending.

Onze prijzen zijn net als onze service, precies op maat. Wij verstrekken vooraf een overzichtelijke offerte waaruit u kunt opmaken dat we geen zakkenvullers zijn. De afstand per km en per lading, dat is wat je betaalt, geen onaangename verrassingen achteraf! Wat het grootste verschil is met de concurrenten dat je wel to 30% moet besparen!

Vrijwel alle goederen

Groot of klein, zwaar of licht, alles is mogelijk. Er is zoveel te halen en te brengen uit en naar Slowakije, dat het bijzonder interessant is voor elke ondernemer, ook voor jou uiteraard.

10 europallets, dit is mogelijk bij groupagezending.nl. Per europallet huur je het transport, zodat het vervoer en de kosten overzichtelijk blijven.

Goede service

Van deur tot deur kun je rekenen op de service van de. Zelfs voor en erna, omdat het via onze website kinderlijk eenvoudig is om een reservering te maken. Indien dit niet lukt, bel of mail ons dan, zo vinden we altijd wel een oplossing. We zijn weliswaar geen echte ‘spoedkoerier’, maar zelfs naar Oost- Europa hoeft het slechts enkele uren te duren. Door de juiste netwerken te gebruiken, letterlijk en figuurlijk, kom het allemaal vliegensvlug in orde.

Wij zijn professioneel op het gebied van bezorging, net als jij als ondernemer bent. Jij wilt je klanten tevreden houden, dit geldt uiteraard ook voor ons. Je kunt deze belangrijke taak met een gerust hart aan ons overlaten, vele tevreden klanten gingen je reeds voor.  Bekijk onze website, neem op je eigen wijze contact met ons op. Wij reageren direct en verstrekken je binnen een half uur een overzichtelijke offerte. Bij groupagezending.nl houden we niet van onaangename verrassingen achteraf, dit past niet bij onze werkwijze!