Online auto kopen

Het online kopen van een auto via een webshop is best spannend. Bij Bynco weten we dat ook, daarom zijn wij telefonisch bereikbaar en natuurlijk kunt u online direct met ons chatten.

De auto’s bekijken en uitzoeken

Een auto online kopen gaat op dezelfde manier als het kopen van alles dat u online koopt. Alle auto’s op de website zijn door middel van 360 graden foto’s zo te zien dat het lijkt alsof u naast of in de auto bent. Mochten er onregelmatigheden aan de auto zijn dan laten wij die ook zien. Daarnaast zijn bij Bynco alle auto’s DEKRA gekeurd en kunt u het keuringsrapport van de desbetreffende auto downloaden waardoor u gelijk weet of er iets aan de auto mankeert.

Transparante prijs

Bij Bynco hebben we géén showroom en géén verkopers. Dus hiervoor hoeven wij ook geen kosten te maken. De prijs op de website van Bynco is een all inclusief prijs. Onderhandelen is dan ook niet nodig.

Veilig kopen

Bij Bynco werken we met een derdengeldrekening van GoGredible. De betaling van u wordt pas vrijgegeven wanneer u helemaal tevreden bent over de auto en akkoord gaat met de aankoop. Bent u niet tevreden dan geeft u geen akkoord en krijgt u uw geld terug.

14 dagen proeftijd

Omdat een auto kopen via een webshop niet iets is dat u elke dag doet levert Bynco de auto met een proeftijd van 14 dagen en 200 kilometer. Deze proeftijd gaat in als u met de overeenkomst akkoord bent gegaan. Bent u echt niet tevreden over de auto? Wij horen graag van u waarom niet, maar wij stellen geen lastige vragen. Wij halen de auto bij u op en u krijgt het volledige aankoopbedrag van ons teruggestort.

Huidige auto inruilen

Bynco ruilt geen auto’s in. Binnen ons moederbedrijf AutoBinck Group hebben we wel een dealer die is gespecialiseerd in de aankoop van tweedehands auto’s. Als u een auto koopt via Bynco, dan kunnen wij de betaling en de bezorging van uw nieuwe auto in een keer regelen. Veiliger een auto kopen kan niet! U loopt als klant geen enkel risico! Wilt u toch liever een afspraak maken met een dealer voordat u overgaat tot de aanschaf van een auto? Neem dan een kijkje bij Autowinkel.nl, Fiat en Alfa Romeo dealer met vestigingen in Woerden, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =