Transport Berlijn

Een stad die zo groot is met zoveel culturen is bijna een land op zichzelf. Alles op maat, ook voor Berlijn als het gaat om transport

Voordeel en kwaliteit gaan hand in hand bij groupeagezending.nl. Doordat wij veel ervaring hebben, goede contacten in Berlijn  met specialisten op vervoersgebied, is het transport van het artikel of product dat je wilt verkopen, in de allerbeste handen!

Besparing op transport Berlijn

Bedenk eens wat we voor jouw bedrijf, voor jou als ondernemer of zzp-er kunnen betekenen. Behalve de kwaliteit kan het een besparing opleveren van 30%. Welke ondernemer zegt hier nee tegen?

De klantenkring is uiteraard zo belangrijk, dichtbij of ver weg. Iedereen heeft overal recht op de beste service. De klanten willen eenvoudig de artikelen onbeschadigd ontvangen, op de juiste wijze en het juiste tijdstip. Jij als ondernemer wil je klanten tevreden houden, wij als groupagezending.nl willen jou als klant tevreden houden. Doordat wij aan ‘groupage’ doen, is het voordeliger voor iedereen, omdat je de truck deelt met andere goederen.

Service

De juiste service als het gaat om het vervoer van de kostbare ladingen, stelt elke klant, groot of klein, tevreden. Denemarken klinkt ver weg, wellicht, maar niet voor groupagezending.nl. Het vervoer kan over land, de beste routes worden gekozen net als de juiste vervoersmiddelen. Wij vervoeren in alle opzichten grenzeloos. Met de truck kunnen we wel 10 pallets vervoeren, maar voor minder gaan wij uiteraard ook op pad.

Vanwege onze beschikbaarheid kunnen wij tevens het tijdstip afspreken dat voor u handig is. Geen uren wachten op een mogelijke bezorging of indien u via ons wilt verzenden. Wij staan op het afgesproken tijdstip voor de juiste deur met de juiste verzending en het juiste vervoer.

Meer dan enkele uren zijn niet nodig om alles op de plaats van bestemming te krijgen. Vaste laad- en lostijden zijn vanzelfsprekend, zo weet je precies waar je aantoe bent!

Betrouwbaar en professioneel

Oneffenheden komen vrijwel niet voor bij de service. Alles en iedereen is betrouwbaar en een specialist op het transport gebied. Wij kunnen tot 10 palletten vervoeren, wat uiteraard meer dan voldoende is.

Het begint al bij het begin, bij het opnemen van contact. Binnen no time heb je antwoord en tevens een offerte. De offerte is duidelijk en verandert absoluut niet, alles is vooraf vastgesteld, qua prijs, tijden en plaatsen.

Dankzij ons goede netwerk dat door heel Europa reikt, hebben we overal professionals zitten, tevens in DGroupagezending.nl zorgt voor efficiency door voor meerdere zenders of ontvangers ruimte te hebben in de truck. Snel, veilig en voordelig

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Duitsland