Transport Turijn

Transport Turijn

Grote of minder grote steden, ver weg of dichtbij, warm of koud, donker of licht, groupagezending.nl komt overall!

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Met de beste routes kan het in zelfs binnen een aantal uur op het juiste adres worden afgeleverd. Onze trailors zijn groot en kunnen zelfs to 10 europalletten meenemen. Maar minder is uiteraard ook mogelijk, het is zeker de moeite waard om ook kleinere verzendingen mee te geven, de kwaliteit en het voordeel is er niet minder om.

Inmiddels hebben wij vaste klantenkring, die dagelijks groter wordt. Dit kunnen bedrijven zijn, overheidsinstellingen  maar ook particulieren. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing.

Geen gedoe met prijzen en offertes, u betaalt per grootte een vaste km prijs. Die wordt achteraf niet hoger en is volkomen rechtmatig berekend. Zo blijft het overzichtelijk, voor zowel u als voor de koerier Emmen. Wij kennen de snelste en beste routes, hebben zuinige voertuigen, waardoor ook nog aandacht is voor het milieuaspect.

Spoedzending

Hoewel het tempo hoog ligt en zeker naar Noorwegen niet meer dan enkele uren bedraagt, kunnen we niet spreken van een spoedzending. Hiervoor zijn weer andere bedrijven beschikbaar. Maar toch, onze service is vlot en je kunt rekenen op de juiste tijden.

Hoe dan ook, tijdwinst en besparing, dat is wat je tegenkomt bij groupagezending.nl. Bespaar tot 30%! Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, integendeel. De besparing en tijdwinst komt door het principe van groupage, dat je een of enkele europallets in een vrachtwagen huurt. Zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Maximaal           

10 europallets voor de trailor, dat is het haalbaarste, dus meer dan genoeg voor je bedrijf en je klanten. Alles in een keer, dat past bij onze efficiënte stijl van werken. Je kunt kiezen voor alle 10 pallets, maar ook voor 1 en alles wat er tussen in zit. Daarom betaal je alleen voor wat je gebruikt, dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Wij gaan groupagezending.nl gaan voor het maximale in alle opzichten, de grootte van de vrachtwagens, de maximale kosten besparing, de maximale snelheid en dit zie je al in het begin. Deo een aanvraag op onze website en binnen een half uur heb je reeds een offerte! Geen ingewikkeld gedoe als het gaat om het opstellen ervan, het is in begrijpelijke taal voor iedereen.

Er is geen sprake van kleine lettertjes, geen onaangename verrassingen vooraf. Dit is werkelijk het kenmerkende van groupagezending.nl

Uitstekend netwerk

Het beste voor jouw bedrijf, het beste voor de klanten, dat is wat we we bij groupagezening.nl te bieden hebben. Geld besparen en een goede service en zo snel mogelijk van deur tot deur.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Italie

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.