Transport Vila Nova de Gaia

Transport Vila Nova de Gaia

Deze naam lijkt wel een titel van een prachtig lied of gedicht en doet je waarschijnlijk denken aan het Zuiden en de zon, dit klopt inderdaad. Een kustplaats in het noorden van Portugal, erg in trek bij toeristen, maar ook bij bedrijven en instanties. Groupagezending.nl heeft ook hier connecties.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Juiste keus voor zenders en ontvangers

Tot 10 europallets nemen wij het mee, dat moet meer dan genoeg zijn. Zo divers is de service van groupagezending.nl. Heb je er echter slechts 5 nodig,  kan dat natuurlijk ook, dat is het principe van groupage, het bespaart je geld en tijd.

Onze klantenkring is eveneens divers. Niet alleen grote bedrijven doen een beroep op onze service. Grote of middelgrote bedrijven, maar ook zzp’ers en niet te vergeten particuliere klanten.

Groupage zending, wellicht ben je nog niet (helemaal) bekend met deze term. Een truck kan 10 europallets hebben, dat is een bijzonder grote hoeveelheid. Heb je er slechts 5 of nog minder nodig om te bestellen of bezorgen? Dan is groupage zending een uitkomst. Je hoeft dus geen hele vrachtwagen af te huren, je betaalt per europallet. Daarom is groupagezending.nl zo voordelig en kun je besparen tot 30%!

Europallet

Een houten ‘hok’, met afmeting van 120cm bij 80cm, bestaat uit boven- en onderplanken, tevens uit klossen. Je hoeft niet bang te zijn scherpe hoeken, deze zijn gelukkig afgeschuind. Dankzij de speciale De europallet is sterl gempeg vppr 2000 kilo, meer dan genoeg dus!

Als je een andere omvang wenst voor je product, kan dit uiteraard ook. De mogelijkheden van groupagezending.nl zijn onbegrenst.

Vaste tijden en prijzen.

Deze woorden kenmerken de service van groupage.nl. De vooraf verstrekte offerte heeft geen kleine lettertjes of onwelkome verrassingen achteraf. Vraag daarom een offerte aan, geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen staan vast, de tijden eveneens! Laden en lossen op de juiste tijdstippen. Zo is alle service van groupage.nl helemaal op jou aangepast. Dat is wat wij  leveren bij groupage.nl, namelijk maatwerk.

Overal

Elk land, elke stad en elke andere plaats heeft altijd iets eigens, waardoor het uniek is. Daarom is het zo belangrijk om echt overal te komen, ook in kleine en afgelegen plaatsen. Zoals we de wijn uit Frankrijk halen, de ollijfolie uit Griekenland en meubels uit Scandinavië, zijn omgekeerd vele Hollandse producten weer populair.

Zeevrachten zijn ook mogelijk, daar ontkom je niet aan binnen Europa, zo flexibel is groupagezending.nl.

Ruimte delen

Dat is inderdaad het voordeel van groupagezending.nl. Een kleine verzending hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Groupage houdt namelijk in dat kleine eenheden worden samengebracht tot grote eenheden. Zo blijft alles overzichtelijk, niet in de laatste plaats op financieel gebied.

Privacy

Alle goederen, verzendingen en de (adres)gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Alles wordt op het juiste tijdstip en locatie afgeleverd. Wat je ook bestelt of laat bezorgen, het wordt in alle opzichten netjes afgehandeld, dit hoort bij de accurate stijl van groupagezending.nl.

Wij verstrekken gratis en vrijblijvend informatie en offertes, zo kun je helemaal zelf ontdekken wat groupage.nl voor je kan beteken!

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Portugal

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.