Tips bij het verhuizen

Verhuizen geeft veel stres en het kost heel veel werk. Daarom is het belangrijk om ruim op tijd te beginnen en een lijstje voor je zelf te maken wat er nog gedaan moet worden en dit niet allemaal op het laatste moment doen. Bekijk hier de beste checklist voor verhuizen.

Het belangrijkste is op tijd beginnen. Ook omdat je zo, zo min mogelijk vergeet omdat je minder stres hebt. Het is handig om voor elke kamer andere dozen te doen zodat alles gesorteerd is en snel in je nieuwe huis je spullen kan terugvinden en ook elke door een kenmerk geven zodat jij makkelijk weet waar je hem moet neer zetten in welke kamer het moet in je nieuwe huis. Als je gaat verhuizen kies dan niet om dit in de zomer te doen. Omdat het dan veelte heet is om veel activiteiten te doen.

Bij glas en service is het handig om alles goed in te wikkelen in apart papier. En in kleine dozen te stoppen met kleren erbij zodat ze ook nog beschermd zijn tegen klappen. Want met het vervoeren kan er nog wel is wat mee gebeuren. Stop je kleding in zakken met hanger en al. Zo ben je ook veel sneller klaar bij het uitpakken bij je nieuwe huis. En vuilnis zakken nemen ook niet heel veel ruimte in. Ook sieraden is een ding. Zorg dat ze allemaal netjes in een bakje zitten of wikkel je armbandjes om een wc-rol heen. Op de dag dat je gaat verhuizen heb je als je daaraan komt ook spullen nodig zoals tandenborstel en wc-papier, kleren en ontbijt spullen.  Zorg ervoor dat je een koffertje of doos klaar hebt voor de eerste dag in je nieuwe huis. Zonder dat je heel veel dozen moet open maken op te zoeken waar alles is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =