Tips om zo snel mogelijk je woning te verhuren

Stel je wilt gaan intrekken bij je vriendin of vriend, maar wilt nog niet van je oude woning af voor het geval het samen wonen toch niet werkt. Waarom verkopen als je ook kan verhuren? Als je tijdelijk je woning wilt verlaten maar niet wilt verkopen is verhuren de beste optie. Op deze manier verdien je er ook nog eens geld aan en kan je altijd weer terug intrekken als dat moet. Hoe zorg je ervoor dat je woning zo snel mogelijk wordt gehuurd? Daarvoor hebben wij voor jou een aantal handige tips bedacht.

Tip 1: inrichting

Een neutrale inrichting is het best. Iedereen heeft zijn eigen smaak, maar met een neutrale en simpele inrichting weet je zeker dat je een breder publiek kan aantrekken.

Tip 2: netheid en hygiëne

Zorg dat je woning netjes en schoon is. Ruim alle troep op en maak alles schoon. Zorg dat alles fris ruikt en eruit ziet. Mensen geven namelijk geen geld uit aan iets wat vies en onverzorgd eruit ziet.

Tip 3: moderne technologie

Tegenwoordig verwacht bijna iedereen dat een woning wel is voorzien van moderne voorzieningen en apparatuur. Denk aan dingen als luxe keukenapparatuur of draadloos internet.

Tip 4: prijs

Natuurlijk niet te vergeten en heel belangrijk is de prijs. Hoe veel vraag je voor de woning? bedenk een realistische huurprijs. Niet te hoog, een te hoge prijs trekt niet veel bezoekers aan.

Tip 5: promotie

Je kan je woning zo leuk mogelijk inrichten maar zonder enige promotie trek je natuurlijk geen bezoekers aan. zet je woning te huur op sites die woningen verhuren en plaats eventueel berichtjes op bijvoorbeeld Facebook.

Tip 6: verhuisbedrijf

Als je je woning eindelijk hebt verhuurd kan je beginnen met het intrekken bij je vriend of vriendin. Maar hoe krijg je al die spullen naar je nieuwe woning zo last-minute? geef een belletje naar lastminutekoeriers, zij hebben een groot netwerk waardoor er altijd en snel een koerier voor jou klaar staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =