Transport Bordeaux

Waar denk je als eerste aan als je deze naam ziet, aan de mooie stad in Frankrijk, of aan de kleur bureaux? Het maakt niet uit, allebei zijn ze even mooi! Een stad met een eigen identiteit, maar wel met de charme van Frankrijk. Een prachtige stad en een sierlijke kleur, die allebei allure uitstralen!

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Beste keus transport Bordeaux

Inderdaad, bij groupagezending.nl heb je niets meer te wensen als ondernemer. Het beste voor je klanten, je producten en uiteraard voor je bedrijf. Besparen tot 30% en verzekerd zijn van het juiste vervoer voor jouw specifieke product. Alles gaat onder strikte geheimhouding, zodat privacy is gegarandeerd. Dat is de professionaliteit van groupageverzending.nl.

Verzendingen

Er zijn nauwelijks grenzen aan de service van groupagezending.nl, letterlijk noch figuurlijk. De te verzenden producten mogen zelfs to 1500 kg wegen, 10 europallets, het wordt opgehaald en afgeleverd, op vaste tijden. Wij komen onze beloften na. Waar het ook om gaat, breekbare en/of kwetsbare spullen, het wordt veilig en volledig op het jusite tijdstip bezorgd.

Dingen uit handen geven, zoals de belangrijke verzending van producten naar Letland, is vaak lastig. Laat het daarom met een gerust hart over aan de professionaliteit van groupagezending.nl. Voor je gevoel kan een land als Letland ver weg zijn en geen professionaliteit in huis hebben, maar bij groupagezending.nl bewijzen wij het tegendeel.

Besparing

Dit is inderdaad duidelijk, zelfs al kijk je maar op onze website. Je kunt namelijk besparen op de service van groupagezending.nl. Tot 30% minder betalen, dat moet iedereen interesseren.

Toch gaat dit niet ten koste van de service, integendeel. Zo kun je als ondernemer besparen en tegelijkertijd meer efficiency ontvangen. Een trevreden klant gaat tenslotte boven alles!

 

 Flexibel

Groupagezending.nl is flexibel als het gaat om wat te vervoeren, hoe en wanneer. Maar ook wat er vervoerd wordt is tevens flexibel. De trucks die tot 10 europallets kunnen vervoeren end us veel gewicht kunnen torsen, kan dus alles aan. Hoewel groupagezending.nl geen spoedkoerier is, gaat het altijd snel. Overal kan de verzending of bestelling binnen enkele uren al plaatsvinden.

 

Overal in Europa

Wij gaan over bergen en door dalen, over de zee indien dit noodzakelijk is. Bij groupagezending.nl zijn we overal op voorbereid, ook op bijzondere plaatsen en bijzondere (weers) omstandigheden.

Door heel Europa heeft groupagezending.nl een netwerk, voor, bestaande uit specialistische vervoerders. Dat is de reden van ons snelle werken en tevens onze efficiency. Zoek daarom niet verder naar de juiste internationale koerier, dat is groupagezending.nl.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Frankrijk

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.