Transport Lyon

Transport Lyon

De bijzondere franse stad, in Zuid-Frankrijk, niet ver van de grens met Zwitserland. De franse allure is hier zichtbaar, iedereen kan ervan genieten! Zo’n centrale stad, inderdaad dichtbij het buurland, is een strategische plaats, daarom is transport juist daar zo belangrijk. Groupagezending.nl zorgt ervoor!

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Beste keus

Inderdaad, bij groupagezending.nl heb je niets meer te wensen als ondernemer. Het beste voor je klanten, je producten en uiteraard voor je bedrijf. Besparen tot 30% en verzekerd zijn van het juiste vervoer voor jouw specifieke product. Alles gaat onder strikte geheimhouding, zodat privacy is gegarandeerd. Dat is de professionaliteit van groupageverzending.nl.

Groupage

Juist groupage is een voordeel in alle opzichten. Het principe is als volgt; er zijn 10 europallets beschikbaar per truck ofwel transport en je hebt er als verzender of ontvanger slechts 1 of 2 pallets nodig. De andere 8 pallets worden weer door andere verzender(s) gebruikt. Zo is het voordelig, mileuvriendelijk en bovendien heel praktisch. Een uitstekende methode, de beste die je maar bedenken kunt.

groupagezending.nl 2

Er valt zoveel te vertellen over de service, de prijs, de werkwijze en de betrouwbaarheid van groupagezending.nl, dat woorden tekort schieten. Daarom willen we je toch kort en krachtig vertellen wat deze koeriersdienst is en wat het voor je kan betekenen. Voor de kleine maar ook de grote ondernemer.

Groupagezending heeft dankzij de jarenlange ervaring en de professionele koeriers. Wij hebben door heel Europa een netwerk opgebouwd van specialistische professionele werknemers, die ervoor zorgen dat alles wat je verzendt of bestelt, binnen enkele uren op de juiste locatie wordt afgeleverd.

Communicatie

Communicatie is het kernwoord van de service van groupagezending.nl. Het begint eigenlijk al voordat het begint. Voordat je contact opneemt kun je reeds de website bekijken, die duidelijk en overzichtelijk is. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen, per telefoon, e-mail of de website met het formulier of de chat.

Binnen korte tijd heb je een reactie. Vervolgens verstrekken wij binnen een half uur een op maat gemaakte offerte. Speciaal voor jouw wensen en behoeften, bij ons is een klant een mens en geen nummer. Elk bedrijf of klant is anders, daarom sluiten wij daar altijd bij aan.

De offerte en informatie zijn beiden gratis of vrijblijvend. Zo kun je rustig vergelijken met andere koeriers en tot de juiste conclusie, bij groupagezending.nl.

Geen spoed maar snel

Er wordt altijd gestreefd om allees binnen enkele uren(!) op de juiste locatie te halen of af te leveren. Officieel kan groupagezending.nl zichzelf geen spoedkoerier noemen. Gaat het om een verzending die wel binnen een half of heel uur ter plaatsen moet zijn, dan zijn er alternatieven.

Aan de andere kant is haastige spoed zelden goed, ook aan dit gegeven moeten wij denken. Door het tempo in evenwicht te houden met de lading, is het veilig en voordelig tegelijk.

Slechts

 

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Frankrijk

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.