Transport Kohtla-Järve

Transport Kohtla-Järve

Deze naam komt over als een Scandinavische naam, dat is deze natuurlijk ook. Een kustplaatsje in het mooie Estland. Gelukkig komt groupagezending.nl overal, zelfs in de kleinste en verst afgelegen plaats.

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Is het interessant voor jou als ondernemer om te bestellen en te bezorgen in een relatief kleine plaats die voor je gevoel aan het eind van de wereld ligt? Jazeker wel, en vooral dankzij groupagezending.nl.

Wie we zijn, wat we doen

Wij werken vlug en vertrouwd, degelijk en op eigentijdse wijze. Door kennis, ervaring en met contacten met professionele mensen in Frankrijk, komt het allemaal heel snel voor elkaar.

Daarom hebben we het juiste netwerk, ook met Frankrijk, de snelste verzending (hoewel het officieel geen spoedkoerier is) gaat het zo snel mogelijk, nogmaals, binnen enkele uren.

Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers. De veelzijdige en flexibele service van de Zoetermeerse koerier maakt het voor iedereen aantrekkelijk om er gebruik van te maken. De korting kan oplopen tot 30%. Dat moet elke zender en/of ontvanger als muziek in de oren klinken. Frankrijk heeft zoveel unieke zaken, dat het zeer de moeite waard is om deze in Nederland te halen, maar andersom ook. Er is ongetwijfeld een markt voor Nederlandse producten.

Voor iedereen die niet van wachten houdt, of voor wie het lastig is om door het drukke verkeer en in volle parkeergarages zelf alles op te halen, of te gaan verzenden, wij gaan van deur tot deur. Informeer gratis en vrijblijvend naar onze mogelijkheden en de offertes. Er gaat een nieuwe wereld open voor iedereen die gebruik maakt van groupagezending.nl.

Geen spoed maar snel

Er wordt altijd gestreefd om allees binnen enkele uren(!) op de juiste locatie te halen of af te leveren. Officieel kan groupagezending.nl zichzelf geen spoedkoerier noemen. Gaat het om een verzending die wel binnen een half of heel uur ter plaatsen moet zijn, dan zijn er alternatieven.

Aan de andere kant is haastige spoed zelden goed, ook aan dit gegeven moeten wij denken. Door het tempo in evenwicht te houden met de lading, is het veilig en voordelig tegelijk.

Slechts

Veel/zwaar

Het maakt niet uit, met vrachtwagens die 10 europallets aankunnen. Als er bijzondere omstandigheden zijn zoals hagel, duisternis en/if sneeuw, wij komen er wel.

Daarbij komt nog dat een locatie nooit  onbereikbaar is voor ons. Wij hebben altijd uitstekende netwerken, door heel Europa die voor de juiste routes zorgen en niet te vergeten, met uitsluitend vakkoeriers in dienst.

Meubels, zand- of zoutzakken, gevulde wijnflessen, alles komt op de juiste wijze op de juiste plek.

Contact

Neem contact op met groupagezending.nl, op jouw wijze en op jouw tijdstip. Nogmaals, we passen alles volledig aan elke klant, omdat alle bedrijven en ondernemers dat zijn! Tijdwinst en besparing, dit zijn de kernwoorden van de service van groupagezending.nl

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Estland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.