Transport Narva

Transport Narva

Besparing op transport
Door unieke samenwerkingen kunnen wij tot 30% besparen op je huidige transportkosten.
Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@groupagezending.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chat rechtsonder

  • NL en EU DEKKEND
  • spoed? binnen 60 minuten een chauffeur
  • ruim 250 vervoersmiddelen
  • meer dan 500 vaste klanten

Hiervoor zijn diverse definities. Het kan gaan over kleinere eenheden die gecombineerd worden, tot grotere eenheden. Dus als je relatief kleinere verzendingen hebt die je waar dan ook naartoe wilt laten transporteren, ben je voordeliger uit met groupage. Je deelt namelijk de vrachtwagen met andere ondernemers, wiens goederen worden getransporteerd. Ofwel een gecombineerde vorm van vervoer, is het interessant voor het bedrijf en de klant om dit principe toe te passen. Het principe is feitelijk eenduidig, je huurt bij wijze van spreke een deel van een truck of vrachtwagen.

Alles op maat.

Dat geldt inderdaad voor groupagezending.nl. Op het door jou gewenste tijdstip kan er worden opgehaald en op het door de klant gewenste tijdstip worden afgeleverd.

10 europallets voor de trailor, dat is het haalbaarste, dus meer dan genoeg voor je bedrijf en je klanten. Alles in een keer, dat past bij onze efficiënte stijl van werken.

 

Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers. Wie voor groupagezending.nl kiest gaat zeker besparen in vergelijking met concurrenten, zelfs tot 30%. Bij groupagezending.nl weten we hoe voordeel en de beste service samen kunnen gaan.

Bij gaan groupagezending.nl gaan voor het maximale in alle opzichten, de grootte van de vrachtwagens, de maximale kosten besparing, de maximale snelheid en dit zie je al in het begin. Deo een aanvraag op onze website en binnen een half uur heb je reeds een offerte! Geen ingewikkeld gedoe als het gaat om het opstellen ervan, het is in begrijpelijke taal voor iedereen.

Er is geen sprake van kleine lettertjes, geen onaangename verrassingen vooraf. Dit is werkelijk het kenmerkende van groupagezending.nl.

Wederzijds voordeel

Besparen tot 30%, wie wil dat niet? Zo is het een voordeel voor beide kanten, de aanbieder en de ontvanger. De zender en de klant, zij kunnen beiden tevreden zijn, dankzij groupagezending.nl.

 

Klantvriendelijk

Dit is een van de belangrijkste kernmerken van groupagezending.nl. Bij ons is een klant een mens, geen nummer. Wij respecteren de eigenheid van jouw wensen en behoeften. Waar het ook naartoe moet of waar het ook vandaan moet komen, het komt voor elkaar, dat is gegarandeerd.

 

Wel snel, maar geen spoedtranssport

Door de werkwijze en de proefessionele vervoerders hoeft het niet langer te duren dan enkele uren. Echter, het gaat bij groupagezending.nl niet om spoedverzending. Desodanks, onze mogelijkheden zijn groot, net als onze vervoerswijzen. Zelfs binnen een paar uur kan je bestelling of verzending al worden overgebracht.

Doe een aanvraag via onze website op jouw eigen manier. Binnen 10 minuten heb je een reactie en reeds binnne 30 minuten een overzichtelijke offerte. We zien je als klant graag tegemoet bij groupagezending.nl.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Estland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.